The System

Combo+psbb+psr (3d Rgb)

The System

Komplett és moduláris gyártósorok különböző munkaállomásokból és anyagmozgató rendszerekből felépülve. Egyedülálló termelékenység a Prima Power páratlan tapasztalata alapján.

PunchBend

PunchBend

A Prima Power PunchBend egy új megoldás a kiváló minőségű automatizált termelésre. Lyukasztás, formázást és méretre vágást követően készre hajlítjuk az alkatrészeket.
bővebben
PSBB

PSBB

A kompakt PSBB automata gyártósor a nyers alapanyagok tárolásától a kiváló minőségű, készre hajlított alkatrészek előállításáig nyújt megoldást .A PSBB rendszer a következő modulokból áll: stancolás – darabolás – nyersanyag/alkatrész tárolás és továbbítás – hajlítás.
bővebben
Night Train FMS

Night Train FMS

Night Train FMS komplex automatizált megoldás a nyers alapanyagok, kész alkatrészek és hulladék anyagok tarolására és szállítására. Minden egyes megmunkálási folyamat egy központi raktár rendszerbe integrálva. Minimális logisztika, maximum produktivitás.
bővebben
LPBB

LPBB

A kompakt LPBB automata gyártósor a nyers alapanyagok tárolásától a kiváló minőségű, készre hajlított alkatrészek előállításáig nyújt megoldást. Az LPBB rendszer a következő modulokból áll: lézeres vágás – stancolás – nyersanyag/alkatrész tárolás és továbbítás – hajlítás.
bővebben

THE SYSTEM
KATALÓGUS

Thesystemcatalogue

További Prima Power gépek és rendszerek

The Bend

The Bend

Széleskörű megoldások a panelhajlító gépek és cellák területén.
bővebben
The Press

The Press

Gyors, pontos és hatékony szervo elektromos és hidraulikus hajtású élhajlító gépek.
bővebben
The Shear

The Shear

Kombinált megoldás a stancolás és darabolás egyesítésére. Magas termelékenység, optimális lemezkihasználtság.
bővebben
The Software

The Software

Prima Power szoftveres megoldások a legjobb teljesítmény eléréséhez.
bővebben
The Combi

The Combi

Kombinált megoldás a stancolás és lézersugaras vágás egyesítésére. Magas termelékenységű és gazdaságos rendszerek szervo elektromos technológiával.
bővebben
The Laser

The Laser

The LASER termék család a Prima Power-től: lézersugaras gépek és rendszerek 2D és 3D vágáshoz, hegesztéshez és fúráshoz.
bővebben
The Punch

The Punch

Az elmúlt 20 év úttörő tapasztalatára építkezve, a Prima Power a legkorszerűbb megoldásokat kínálja a szervo elektromos stancoló gépek területén.
bővebben