The Software

Prima Additive

The Software

Prima Power szoftveres megoldások a legjobb teljesítmény eléréséhez.

Tulus Cell

Tulus Cell

A Tulus® szoftver egy egységesített és skálázható szoftvercsalád a gyártás központosított kezeléséhez. A Tulus® a teljes gyártási folyamatot egy alkatrész ajánlatkérésétől és megrendelésétől számítva a kész alkatrész legyártásáig irányítja és kezeli. A Tulus® család számos funkciót kínál a gyártás és a napi munka hatékonyságának növelése érdekében.

bővebben
Tulus Office

Tulus Office

A Tulus® Office hatékony eszköz a munkatervezéshez és a gép kapacitásának szabályozásához. Lehetővé teszi a gépek és feladatok ütemezését és nyomon követését, valamint a feladatok listájának szerkesztését is. A Tulus® Office termelés- és teljesítményjelentési opciókat tartalmaz. Bármilyen gépre telepíthető, akár harmadik féltől származó gépre is.

bővebben
Tulus Analytics

Tulus Analytics

A Tulus® Analytics révén a gyártási folyamat átlátható és könnyen kezelhető lesz. Mindig ellenőrizhető a termelés állapota, az egyes alapanyagok és munkadarabok helyzete. A teljesítményfeldolgozás sokkal hatékonyabbá teszi a gyártást, kevesebb erőfeszítéssel. Interfész más gyártóktól származó vállalatirányítási (ERP) rendszerekkel.

bővebben
NC Express e3

NC Express e3

Az NC Express e³ egy skálázható CAD / CAM alkalmazás, amely használható különálló tervező szoftverként vagy akár egy egyesített automatikus tervező szoftverként is. Támogatja a Prima Power lézerek és stancok teljes programozási igényét. A 3D modellek importálásától és kibontásától kezdve a napi vállalatirányítási (ERP) adatok feldolgozásáig képes kezelni a feladatokat a program.

bővebben
Master Bend Cam

Master Bend Cam

A Master BendCam programozási rendszer egy felhasználóbarát, integrált eszköz a Prima Power hajlító gépek hatékony kezeléséhez, interaktív grafikus megjelenésen keresztül. A Master BendCam funkciói a következők: egyszerűsített programozás előre beállított hajlítási szakaszokkal, a géptengelyek egyszerű és átlátható pozicionálása, a hajlítási lépések ábrázolása, a program optimalizálása 3D szimulációval, az alkatrészek és szerszámok ütközésének ellenőrzése, teljes szerszámkezelés és eszközbeállítás.

bővebben

THE SOFTWARE
KATALÓGUS

The Software Catalogue

További Prima Power gépek és rendszerek

The Bend

The Bend

Széleskörű megoldások a panelhajlító gépek és cellák területén.
bővebben
The Press

The Press

Gyors, pontos és hatékony szervo elektromos és hidraulikus hajtású élhajlító gépek.
bővebben
The Shear

The Shear

Kombinált megoldás a stancolás és darabolás egyesítésére. Magas termelékenység, optimális lemezkihasználtság.
bővebben
The Combi

The Combi

Kombinált megoldás a stancolás és lézersugaras vágás egyesítésére. Magas termelékenységű és gazdaságos rendszerek szervo elektromos technológiával.
bővebben
The Laser

The Laser

The LASER termék család a Prima Power-től: lézersugaras gépek és rendszerek 2D és 3D vágáshoz, hegesztéshez és fúráshoz.
bővebben
The Punch

The Punch

Az elmúlt 20 év úttörő tapasztalatára építkezve, a Prima Power a legkorszerűbb megoldásokat kínálja a szervo elektromos stancoló gépek területén.
bővebben
The System

The System

Komplett és moduláris gyártósorok különböző munkaállomásokból és anyagmozgató rendszerekből felépülve. Egyedülálló termelékenység a Prima Power páratlan tapasztalata alapján.
bővebben