Szolgáltatások

A szerszámértékesítésen túl sokkal többel nyújtunk vevőink számára!

Szolgaltatas Ikon Tanacsadas

Tanácsadás

Személyes konzultációk révén részletesen felmérjük ügyfelünk termelési és gyártási igényeit, és ezután a számára leghasznosabb gép- és szerszámbeszerzési megoldást kínáljuk.

Szolgaltatas Ikon Oktatas

Oktatás

Kollégáink egy tréning keretében mutatják be a leendő felhasználónak a gép működési mechanizmusát, vezérlését és tudását az üzembe helyezést követően.

Szolgaltatas Ikon Palyazatok

Pályázatok

Pályázatírással, pályázati tanácsadással és projektmenedzsmenttel kapcsolatos szolgáltatásokkal is forduljon hozzánk bizalommal!

Szolgaltatas Ikon Uzembehelyezes

Üzembe helyezés

A gépeket használatra készen, magyar nyelvű műszaki dokumentációval, gépkönyvekkel és a megfelelő segédanyagokkal ellátva és beállítva adjuk át.

Szolgaltatas Ikon Finanszirozas

Finanszírozás

Kiemelt finanszírozó partnereink segítségével a standard konstrukciókon felül, egyedi megoldásokkal is meg tudjuk könnyíteni pénzügyi döntéseit.

Szolgaltatas Ikon Javitas

Karbantartás

Magyar nyelvű szervizcsapat végzi el a felmerült javítási munkálatokat. Igény szerint a kötelező karbantartást és átvizsgálásokat is elvégezzük.​

Szolgaltatas Ikon Szallitas

Szállítás

Megbízás esetén, a gépeket leszállítjuk az ügyfél telephelyére. Partnerink segítségével akár a megvásárolt gépek bemozgatását, és telepítési helyének előkészítését is megoldjuk.

Szolgaltatas Ikon Alkatresz

Alkatrész

A javításokhoz és karbantartásokhoz szükséges alkatrészeket, illetve kopó- és pótalkatrészeket, segédanyagokat beszerezzük és leszállítjuk Önnek.​

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Ha termékeink felkeltették az Ön érdeklődését, a jobb oldali gombra kattintva kérjen tőlünk árajánlatot. Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!