Mate nullpontrendszer satuk

K 46476 3

Mate Workholding

A Mate Precision Technologies és a Lang & Társai Kft. bemutatja legújabb termékpalettáját, mellyel a lemezipar mellett a fémmegmunkálás egy teljesen másik világában is teret szeretne hódítani.

A Mate 52/96 munkadarab befogó rendszere maximalizálja a tartóerőt egy kompakt, gyorsan cserélhető moduláris felépítésben, amely kialakítása végett jelentősen csökkenti a beállítási időt.

 

M9mvc 205125

A kulcs a szorítópofákban rejlik, melyeket az ember egyetlen gyors mozdulattal képes levenni és megfordítani, mint azt az rövid ismertető videónkban is láthatja. Ideális választás 3, 4 és 5 tengelyes megmunkáló központokhoz.

A Mate 52/96 nullpontrendszeres munkadarab befogó rendszere kompatibilis a hozzá hasonló rendszerekkel, mint például a Lang, Jergens vagy a 5th Axis. A satuk ezek emellett kompatibilisek az egyetlen húzócsap konfigurációs rendszerekkel, mint például a Schunk, a megfelelő adapter használatával a Mate DynoGrip ™ satuk könnyen módosíthatók úgy, hogy az SMW, az Erowa, a System 3R és más rendszerekkel is működjön.

Saturendszerünk magában foglalja a Mate QuickSpecs ™ egyedi termékazonosító rendszerét. A QuickSpecs™ lehetővé teszi a valós idejű hozzáférést a kritikus felhasználói adatokhoz, a CAD modellekhez és még sok más fontos adathoz. Ehhez pedig nincs másra szükség, mint egy QR kód leolvasására képes okostelefonra és akár a gép mellett is hozzáfér mindenhez, amire szüksége van.