C széria

Bemutatc

C Széria

A C szériás szervo elektromos élhajlító gépcsalád kisebb alkatrészek hajlítására lett kifejlesztve. A golyósorsós hajtásrendszer által érhetjük el a mindig pontos és megbízható hajlítási eredményeket. Környezetbarát, takarékos felhasználás és alacsony elektromos hálózati igény jellemzi a gépeket.

C9

C9

A C9 típus a Cone C széria elektromos élhajlító család legkisebb tagjaként, kedvező induló árával és magas felszereltségével képes megbirkózni a precíz hajlítási feladatokkal.
bővebben
C12

C12

A C12 típus a Cone C széria elektromos élhajlító család közepes tagjaként, megduplázza a hajlítási erőt és növeli a hajlítási hosszúságot. Még hatékonyabban képes megbirkózni a precíz hajlítási feladatokkal, köszönhetően a két golyósorsónak.
bővebben
C15

C15

A C15 típus a Cone C széria elektromos élhajlító család legnagyobb tagjaként, a legszélesebb alternatívát nyújtja a különböző hosszúságú alkatrészek hajlításhoz.
bővebben

COASTONE
KATALÓGUS

Screenshot 2021 02 13 At 192122

További CoastOne gépek és rendszerek

G széria

G széria

A G szériás élhajlító gépcsalád tökéletes megoldás, hosszabb alkatrészek hajlítása esetén.
bővebben
Bull széria

Bull széria

A Bull szervo elektromos élhajlító a megoldás ha nagy hajlítási erőre és egyidejűleg nagy pontosságra van szükségünk.
bővebben
TapOne

TapOne

A TapOne egy hatékony menetformázási alternatíva a kézi illetve lemezmegmunkáló gépbe beépített megoldások között.
bővebben
PressOne P1-s

PressOne P1-s

A CoastOne Oy szervo-elektromos élhajlító gépek gyártásából merített tapasztalatai alapján fejlesztette ki legújabb terméküket, a PressOne P1s rögzítőelem besajtoló gépcsaládot.
bővebben